Werkzaamheden

Aanbouw

Een aanbouw kunt u door ons volledig of in casco laten uitvoeren.

Bij een volledige uitvoering is de binnenzijde geheel naar uw wens afgewerkt. Bij een casco uitvoering dient u zelf de afwerking aan de binnenzijde te verzorgen.

Verbouw

Bij een verbouwing is het raadzaam een architect in te schakelen. Deze kan het plan op papier realiseren en uw wensen in het ontwerp meenemen.

De architect kan via ons of uzelf in opdracht werken om gezamenlijk uw project te realiseren.

Kozijnen & trappen

De kozijnen en trappen laten wij in opdracht realiseren door een gecertificeerde onderaannemer.

De trappen worden ter plaatse ingemeten, op maat gemaakt, en door ons geplaatst. Kozijnen worden naar uw wensen uitgevoerd, dit kan in hout, kunststof of aluminium zijn.

Dakkapellen

Dakkapellen kunnen ter plaatse worden gerealiseerd of kant-en-klaar vanuit fabriek worden geplaatst, waarna de binnenzijde door ons afgewerkt wordt.

Dakwerk

Dakwerk omvat onderhoud of vernieuwen van dakpannen of dakbedekking. Ook traditionele kappen (spantbenen, gordingen, hoekkepers) kunnen door ons worden hersteld of vernieuwd.

Goot- & zinkwerk

Bij slijtage van goten wordt door ons het houtwerk hersteld. Een gecertificeerde onderaannemer verzorgt het zinkwerk.

Badkamers & toiletten

Nadat u het sanitair heeft uitgezocht, bespreken wij met u de planning voor uitvoering van de werkzaamheden om in een korte tijd de badkamer en/of toilet op te leveren.

Keukens

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken is het noodzakelijk het leidingwerk volgens installatieschema aan te leggen. Deze werkzaamheden voeren wij voor u uit, alsmede het plaatsen en de afwerking van een nieuwe keuken.